kenneli.png

Asun ja pidän koirahoitolaa Inkoon Västankvarnissa vanhassa maalaistalossa.
Kotoisin olen Keski-Suomesta pikkukaupungista mutta lapsuuteeni kuuluivat erilaiset
eläimet maalla asuttujen kesien ansiosta jolloin sain hoitaa naapuritilan eläimiä.
Omasta koirasta haaveilin aina lapsena mutta perheessä olevan allergian takia en voinut  omaa koiraa saada.Kuulema jo alle 4 vuotiaana naapurin pojan kanssa otimme kulkukoiria kiinni ja taluttelimme niitä hyppynaruissa ja itku tuli kun ne piti palauttaa omistajilleen tai päästää vapaaksi.


Ensimmäinen oma koirani oli dobermanni uros Aksu jonka hankin vuonna 1990. Aksun jälkeen minulla oli vielä kaksi dobermanni urosta kunnes vuonna -98 huomasin Koiramme lehdessä ilmoituksen myynnissä olevista australianpaimenkoiran pennuista. Olin muutama vuosi aikaisemmin kuullut ystävältäni rodusta mutta kun rotu oli Suomessa silloin vielä niin tuntematon että tietoa ei  juuri rodusta löytynyt,  niin asia silläerää unohtui.


Nyt kumminkin lähdin pentuja katsomaan ja reilu kuukausi ja ensimmäinen aussini Pyry " Tres Colores su Excelencia" saapui.


Sen jälkeen onkin laumani pikkuhiljaa kasvanut ja tällä hetkellä kotonani asustelee 6 australianpaimenkoiraa ja kasvatan rotua pienimuotoisesti True Choice kennelnimellä.

Kuvat: Åsa Granström

 

YLÖS